ALGO QUE CONTAR

Pedro y Marcos Morán

Casa Gerardo desde 1882

Las palabras tradición y contemporáneo se entremezclan en esta centenaria casa capitaneada por la 4ª y 5ª generación de la saga familiar.

El padre y el hijo que además son nietos, bisnietos y tataranietos cocinan en Prendes vanguardistas tradiciones.

Los platos más creativos se convierten en añojos junto a las fórmulas de los ancestros pasadas por el tamiz de la modernidad.

Pedro y Marcos Morán hacen un tándem único en la gastronomía española donde las visiones culinarias nacen de uno pero nunca llegan al comensal sin la observación y el apunte del otro.

Un cocinero de cuatro manos, dos cabezas y una única visión gastronómica, la Asturias culinaria del siglo XXI

A BIT ABOUT US

Pedro and Marcos Morán

Casa Gerardo since 1882

The words tradition and contemporary intermingle in this centenary house captained by the 4th and 5th generations of the family saga.

The father and the son, who are also grandsons, great-grandsons and great-great-grandsons, cook avant-garde traditions in Prendes.

Their most creative dishes become traditional ones next to the formulae of their ancestors filtered through the sieve of modernity.

Pedro and Marcos Morán form a unique tandem in Spanish gastronomy, in which culinary viewpoints arise individually, always reaching the diner under the careful observation and indications of the other chef.

A chef with four hands, two heads and a single gastronomic viewpoint, culinary Asturias for the 21st century.

 

Carretera AS-19, km. 9

(a 9 km de Gijón y 11 km. de Avilés)

33438, Prendes (Asturias, España)

Teléfono : +34 985 887 797

Diseño, Programación y Fotografía: www.fanjulyasociados.com